UMNO Wajar, Malahan Mesti Dihapuskan!!!

Seorang penitip bicara minda di laman ini yang mendakwa (kononnya) sebagai ‘Non-partisan’ dengan nama samaran ‘amirmhd’ menitip seperti berikut:

 “MARI KITA KUPAS SAMA-SAMA APA YANG CIKGU (dan penyokong2 PR yang lain) MAKSUDKAN DENGAN “…UMNO/BN telah terlalu banyak menjahanamkan harapan rakyat. UMNO/BN juga telah menjadikan menipu dan merompak hak serta harta rakyat sebagai amalan mereka…” DALAM PENULISAN YANG AKAN DATANG2. MARI KITA LIHAT BAGAIMANAKAH INI BERBEZA DENGAN TINGKAH-LAKU PR DALAM KEADAAN BERKUASA DALAM TEMPOH SATU TAHUN INI”

Manakala saudara POHON merasa sedih dan sayu sekali membaca komentor si amirmhd@ketuaphd tu!!!!!!

Saya masih tetap dengan pendirian saya dan saya yakin sealiran dan senada dengan jutaan rakyat Malaysia lainnya, “UMNO/BN telah terlalu banyak menjahanamkan harapan rakyat. UMNO/BN juga telah menjadikan menipu dan merompak hak serta harta rakyat sebagai amalan mereka…”

Pembuktian nyata terlalu banyak dapat dititipkan bagi mengukuhkan hujah saya dan saya yakin kalian para pendukong Pakatan Rakyat dapat mengupasnya dengan penuh fakta agar hendak dapat membuka pintu hati saudara ‘amirmhd’ serta yang sealiran dengan untuk menerima hakikat bahawa UMNO/BN sememangnya wajar, mungkin juga wajib dihapuskan daripada bumi Malaysia ini.

Ruang perdebatan berhemah dibuka untuk penilaian semua. Silakan saudara Jai, Jay, Storm62, POHON, Balabaque, MOHD SUHAIMI BIN AZIZ, MrTontoya, Johan, OMAI, AngahSP, ngerudin, Kembang, Guest, Umar, rockers, balukarma, Kelana Jaya, Halee Putra JB, Zabri Mokhtar, paNda, dansemua yang lainnya, cambahkan bicara minda kalian agar ianya dapat menyumbang kearah kehancuran UMNO/BN, parti yang telah memerintah Malaysia selama lebih 51 tahun dengan segala macam kedurjanaannya!!! – Gambar di atas membawa 1001 pengertian.

Sumber Kerajaan Rakyat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s