Malulah wahai pemimpin2 Melayu/Mamak Umno !

Oleh jingoza

 Malulah pada Tok Guru Nik Aziz,Tok Guru Hadi dan Ketua Menteri Pulau Pinang !Usul Datuk Chang Ko Youn dari Gerakan tepat pada masa kini terhadap tidak ‘releven’ nya parti yang amat khianat bernama Umno ! Sepatutnya sudah lama usul ini dicadangkan oleh para intelek Melayu bukan profesor2 kangkong Umno yang selalu ditayangkan diTV3 suku & RTM ampu.

Dari parti inilah pengkhianat2 Melayu dari pemimpin2 sampai keberuk2 dibawah semuanya pengkhianat besar lagi dajal terhadap Melayu Islam menjual maruah bangsa & agama ! Pengkhianat2 inilah juga yang pergi berteriakkan DEB & lain2 diKOMTAR PP dengan bertopengkan Islam lalu melaungkan ‘Allahu Akbar’ ! Pada mangkuk2 hayun beruk2 ni ana cadangkan janganlah peralat agama Islam demi mempertahankan kebobrokkan/kebejatan pemimpin2 Umno !

Beruk2 Umno tak layak melaungkan takbir ! Mereka hanya layak laungkan ‘Merdeka ! Mau duit ka ! Mau duit ka ! Atau ‘Rasuah budaya kita ‘ !Itu SAHAJA yang layak dilaungkan Umno !

Pada mangkuk2 hayun yang dok bela Melayu Umno PEEEERAH MAMPUS ! Jangan bertopengkan DEB atau peralat agama Islam ! Jangan buat malu laungan Allahu Akbar kerana kejijikan umno terlalu jijik yang teruk !

Malulah sikit kat Tok Guru Nik Aziz,Tok Guru Hadi juga KM PP Lim Guan Eng yang turut ikut jejak Tok Guru dengan  sifat kesederhanaannya,tidak anggkuh & bongkak .Malulah pada PM Cina dari DAP yang masuk jail kerana pertahankan gadis Melayu dari kes ceroboh oleh saekor tambi tak kicik dari Umno !

Malulah sikit pada KM PP yang malu mengunakan wang rakyat untuk ubahsuai kediaman Ketua Menteri PP untuk didiami (sebanyak RM100 ribu )! Dia rela tinggal dirumah usang bapaknya dari menghabiskan jutaan ringgit seperti pemimpin2 Umno dengan ‘istana2’ mereka !
 
Malulah pemimpin2 Umno yang lagu jijik dari babi ! Malulah pemimpin2 Umno & barua2 mereka semua kerana sekarang baru nampak DEB ,hak Melayu ! Pada mereka2 ini hanya layak selipar buruk hinggap kemuka mereka dan seorang dihadiahkan setiap satu penyapu toyol !

Rakyat Malaysia patut sokong 100 % usul Datuk Chang itu demi menyelamatkan Melayu Islam & kaum lain dibumi Malaysia dari makhluk pengrosak bernama UMno/BN ini  !

Kini adalah masa yang sesuai dan ‘wajib’ ditalkinkan saja Umno/BN ,ana cadang setelah ditalkinkan Umno ni ahli2 Umno berwiridlah dengan wirid2 afdal seperti ‘  DUIT DUIT DIMANA KAU DUIT !’ sebanyak 1000 kali setiap orang !”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s