Arak: Pak Lah suka diarak dan pekena Arak

 billboard21.jpg Pak Lah yang suka diarak kesana kemari rupa-rupanya memang sungguh dia suka kena arak dan ‘pekena’ ARAK -air Syetan itu!

Orang utara suka kata: Jom mai pi ‘pekena’ arak – dan mungkin itulah yang diungkapkan oleh presiden Korea Selatan , Moh Hoo-Hyun sewaktu lawatanya kesana pada23 Ogos 2004 yang lalu.Gambar tersebut telah dirakamkan oleh  Ahn Young Joon dari AFP/Getty Images

Pernah sekali itu konon-kononya Umno marah apabila iklan arak diStraits Times sebelah menyebelah dengan gambarnya.Ini berikutan laporan penyiaran iklan arak yang dimuatkan bersebelahan dengan muka Abdullah sendiri dalam akhbar New Straits Times (NST) seperti yang dilaporkan oleh laman web Agendadaily, dengan tajuk :

 Perdana Menteri terkejut tengok iklan bir di NST…

Alahai …lihatlah lakonan para pembodek! Tengoklah sendiri telatah para pemimpin Umno yang kononnya amat marah dan  membantah tentang penyiaran iklan tersebut
Alahai lakonan para pembodek! Tengoklah sendiri telatah para pemimpin Umno yang kononnya amat marah dan dan membantah tentang penyiaran iklan tersebut
Apakah riaksi orang-orang Umno bila melihat gambar Abdullah sendiri menatang arak seperti gambar disini? Marahkan juru gambar atau patut marahkan diri sendiri kerana menyokong Abdullah memBABI buta selama ini!
Pak Lah yang terkenal dengan imej ‘Mr Clean’ seorang IMAM HADHARI dan Pengerusi OIC -satu badan Islam antara bangsa , sanggup mencemarkan imej beliau sendiri. Selain kes suka ‘meraba’ dan berparti dan berpesta , rupa-rupanya dia juga kaki deguk arak ….
Beginikah rupanya Imam Hadari yang disanjung selama ini?Mereka yang menyanjungi Pak Lah patut melihat photo ini supaya dapat mengenali peribadi beliau yang sebenarnya.Patutlah dia selalu tidur….rupa-rupanya kaki dengung!

jangan_undi_bn_kecil.gif  Al Fadil Imam Besar Islam Hadhari, kalau dah ketuanya kencing berdiri anak buahnya tentu kencing berlari….Pembohong besar, tidak amanah..confirm munafik masih nak sokong juga???? dah lah, tak serik-serik lagi kah kita ditipu. Kalau sayangkan generasi anda pastikan UNDI PAS bulan…….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s